Gefilterd op: Wis selectie

Cadac

1 - 36 van 9 artikelen

Cadac

Sinds 70 jaar staat Cadac garant voor kwaliteit en innovatie. Ze hebben een breed assortiment aan barbecues die in de loop der jaren meerdere malen bekroond zijn met (internationale) awards; camping barbecues, gasbarbecues, buitenkeukens en houtskool barbecues. Om een braai party helemaal compleet te maken biedt Cadac veel BBQ accessoires, zoals een Bluetooth thermometer, pizzasteen, paella pan, smoker box, etc.

Met de barbecues brengt Cadac families en vrienden letterlijk bij elkaar, waarbij heerlijke gerechten op de CADAC bereid worden. In Zuid-Afrika noemen ze dat ‘braaien’: hierbij gaat het niet langer alleen om het grillen van hamburgers. Het is een belevenis van samen lekkere en gevarieerde maaltijden bereiden. Van grillen, bakken, roosteren, wokken, slow cooking en paella bereiden tot wat de Spanjaarden ‘Plancha’-grillen noemen - alles is mogelijk!

CADAC & DE SKOTTELBRAAI
De geschiedenis van CADAC begint in ons land in 1992 met de verkoop van de allereerste ‘Wok op een Stok’, zoals de Skottelbraai destijds door Paul de Leeuw werd genoemd. De Skottelbraai bleek een enorm succes, met name onder de Nederlandse kampeerders, vanwege het gemak van deze handige barbecue.

SINDS 1948
De CADAC historie gaat echter al veel langer terug; in 1948 werd het bedrijf opgericht in Zuid-Afrika, als leverancier van gascylinders.
Boeren vormden een groot deel van de Zuid-Afrikaanse bevolking. Wanneer zij in het open veld waren, stookten zij voor het eten een vuurtje en plaatsten daar een ploegschaar (Skottelskaar) boven. Hierop ‘braaiden’ zij hun vlees. CADAC ontwikkelde dit idee tot de inmiddels beroemde Skottelbraai.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.