Fjällräven


 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending boven de € 50,-
 • Voor 16.00 uur besteld de volgende werkdag in huis.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 166

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 166

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fjällräven

Al sinds de oprichting van Fjällräven heeft het als drijfveer om producten te ontwikkelen die het voor de mens makkelijker maken om van de natuur te genieten.

Koop je Fjällräven trousers, shirt of jack online in onze webshop!
Met een échte Fjällräven Shop hebben we altijd het laatste van het laatste!

Åke Nordin was pas veertien jaar toen hij het rugzakframe bedacht dat de basis zou vormen voor Fjällräven. Åke was padvinder en vond het heerlijk om buiten te zijn. Hij was echter niet blij met de rugzakken van destijds, die als oncomfortabele zakken tegen je rug hingen. In een tijdschrift had hij gelezen dat het gewicht hoog & dicht bij je rug moest liggen. En toen hij in de bergen wilde gaan wandelen, timmerde hij een rugzakframe van hout waar hij een draagzak voor naaide. Eenmaal in de bergen wekte zijn rugzak veel bekijks van andere wandelaars en Åke kreeg meerdere bestellingen.

Het rugzakframe werd het begin van het bedrijf Fjällräven dat Åke Nordin tien jaar later oprichtte in zijn geboorteplaats Örnsköldsvik.

Geliefde klassieker
Er is inmiddels meer dan 50 jaar verstreken sinds Fjällräven aan zijn wandeling begon. Fjällräven-uitrusting wordt gebruikt en gewaardeerd door verschillende generaties outdoormensen over de hele wereld. Veel producten zijn in de loop der tijd min of meer klassiekers geworden, bijvoorbeeld de Greenlandjas uit 1968, de Viddabroek uit 1999 en de rugzak Kånken uit 1978. Veel producten hebben bovendien eervolle onderscheidingen mogen ontvangen voor functie en milieubewustzijn, zoals de Keb Trousers en de rugzak Kajka.

Inspiratie uit de natuur
De ontwikkelingen gaan verder en bij Fjällräven vindt men nog steeds de inspiratie voor nieuwe producten en oplossingen, als ze zelf in de natuur zijn. En net zoals in 1960, toen het allemaal begon, wil men graag slijtvaste, tijdloze en functionele outdooruitrusting ontwerpen, verantwoord handelen ten opzichte van mens, dier en natuur en inspireren tot buitenleven en de belangstelling daarvoor in standhouden.

Op de internationale website van Fjällräven www.fjallraven.com kunt u meer lezen over het bedrijf, de bedrijfsfilosofie, geschiedenis en hun werk voor duurzaamheid. De website is Engelstalig en ook te lezen in het Duits en Zweeds.
U kunt het werk ook volgen op www.fjallravenbloggen.com & www.facebook.com/Fjallraven. Via de facebookpagina kunt u tevens vragen stellen.

Tot ziens in de natuur!

Staat jouw Fjällräven product niet op onze site?
Mail of bel ons, want waarschijnlijk komt het snel weer binnen, zodat je het kunt online bestellen of bij osn bekijken in de winkel.

Leerentveld Vrijetijd krijgt een beoordeling van 9 / 10 uit 1551 beoordelingen.