Hanwag


 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending boven de € 50,-
 • Voor 16.00 uur besteld de volgende werkdag in huis.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hanwag

Sinds 1921 produceert HANWAG - genoemd naar de grondlegger van de firma Hans Wagner - in Vierkirchen, vlak bij München, berg-en trekkingschoenen van de hoogste kwaliteit. Tot op de dag van vandaag vervult HANWAG een leidende rol in de productie van diverse typen kwalitatief hoogstaande bergwandelschoenen. Traditioneel handwerk gecombineerd met een goed ontwikkelde know-how en continue innovatie & passie vormen het fundament van de omvanrijke collectie.

 

Waar onderscheidt een HANWAG schoen zich in?
Uitstekende pasvorm, robuustheid, lange levensduur en de verwerking van de beste materialen. Bovendien worden alle schoenen in Europa gemaakt en enige zelfs in Duitsland. Dat waarborgt kwaliteit.

Merkwaarde
„HANWAG staat voor innovatie uit traditie.“
HANWAG verenigt de hoogste productkwaliteit met continue innovatie en deze waarden zullen ook in toekomst de kern van het merk HANWAG vormen.
HANWAG staat vooral voor:  Pasvorm, functie, kwaliteit en handwerk.

Perfece pasvorm is het belangrijkste criterium!
HANWAG heeft sinds de oprichting altijd aan dit doel vastgehouden. HANWAG gelooft daarmee op de goede weg te zijn en wordt hierin regelmatig bevestigd door klanten en door diverse onderscheidingen in de vakmedia. De HANWAG pasvorm geldt bijna als legendarisch. De redenen daarvoor liggen voor de hand: meer dan 9 decennia ervaring, ambachtelijke vakkundigheid, hoogstaande materialen en arbeidsintensieve vervaardiging. Met als doel om de hoogste functionaliteit en de beste kwaliteit de bereiken.

Made in Europe
HANWAG maakt de schoenen bijna uitsluitend in Europa en gebruikt nauwelijks onderdelen met lange transportwegen. Veel dubbelgestikte en hoogalpiene schoenen produceert HNAWAG nog steeds in het moederbedrijf. Andere productieplaatsen heeft men in Kroatië, Hongarije en Roemenië. Deze relatief korte afstanden belasten het milieu minder. Dat vindt HANWAG écht belangrijk. Voortdurend is men bij HANWAG op zoek naar minder milieu-belastende materialen of productietechnieken.

 

Koop jouw nieuwe Hanwag berg- of wandelschoen snel en eenvoudig online bij Leerentveld Vrijetijd.

Hoe kies je de juiste maat wandelschoen online?

Kijk hiervoor op de maattabel onder de foto van de door jou uitgezochte Hanwag schoen.
Kies altijd een maat waarvan je weet dat die je iets ruimer zit, omdat tijdens het wandelen je voeten kunnen opzetten.

Wij hanteren UK maten. 

Kijk (onder de foto van de schoen) op de maattabel voor de juiste maat.

Leerentveld Vrijetijd krijgt een beoordeling van 9 / 10 uit 1503 beoordelingen.