Hanwag

Bij Leerentveld Vrijetijd kun je allerhande producten kopen van de beste merken. Een van de merken die wij aanbieden is Hanwag. Sinds 1921 produceert HANWAG - genoemd naar de grondlegger van de firma Hans Wagner - in Vierkirchen, vlakbij München, berg- en wandelschoenen van de hoogste kwaliteit. Tot op de dag van vandaag vervult HANWAG een leidende rol in de productie van diverse typen kwalitatief hoogstaande bergwandelschoenen. Traditioneel handwerk gecombineerd met een goed ontwikkelde know-how en continue innovatie & passie vormen het fundament van de zeer omvangrijke collectie.


 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending boven de € 50,-
 • Voor 16.00 uur besteld de volgende werkdag in huis.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 64

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 64

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Waar onderscheidt een HANWAG schoen zich in?

Om te beginnen staat een HANWAG schoen garant voor een uitstekende pasvorm. Ook de robuustheid en lange levensduur zijn twee absolute pluspunten van schoenen van dit merk. De hoge kwaliteit wordt gegarandeerd door de verwerking van de beste materialen. Bovendien worden alle schoenen van HANWAG in Europa gemaakt en een aantal modellen zelfs in Duitsland. Dat waarborgt kwaliteit en een eerlijk productieproces.

Merkwaarde

„HANWAG staat voor innovatie uit traditie.“ Zo luidt de slogan van dit populaire merk. HANWAG verenigt de hoogste productkwaliteit met continue innovatie en deze waarden zullen ook in toekomst de kern van het merk HANWAG vormen. De producten zijn van geweldige kwaliteit maar er wordt voortdurend gezocht naar manieren om de schoenen nog beter te maken. HANWAG staat voor:  pasvorm, functie, kwaliteit en handwerk.

Perfecte pasvorm is het belangrijkste criterium

HANWAG heeft sinds de oprichting altijd aan dit doel vastgehouden. HANWAG gelooft daarmee op de goede weg te zijn en wordt hierin regelmatig bevestigd door klanten en door diverse onderscheidingen in de vakmedia. De HANWAG pasvorm geldt bijna als legendarisch. De redenen daarvoor liggen voor de hand: meer dan 9 decennia ervaring, ambachtelijke vakkundigheid, hoogstaande materialen en arbeidsintensieve vervaardiging. Met als doel om de hoogste functionaliteit en de beste kwaliteit de bereiken. Van deze geweldige kwaliteit kun jij als klant dan weer profiteren.

Made in Europe

HANWAG maakt de schoenen uitsluitend in Europa en gebruikt nauwelijks onderdelen met lange transportwegen. Dit komt de duurzaamheid van de producten natuurlijk ten goedde. Veel dubbelgestikte en hoogalpine schoenen produceert HANWAG nog steeds in het moederbedrijf in Duitsland. Andere productieplaatsen heeft men in Kroatië, Hongarije en Roemenië. Deze relatief korte afstanden belasten het milieu minder. Dat vinden ze bij HANWAG dan ook écht belangrijk. Behalve door zo kort mogelijke productieketens is men bij HANWAG ook voortdurend op zoek naar mogelijkheden op het gebied van minder milieu-belastende materialen of productietechnieken.

Koop jouw nieuwe Hanwag berg- of wandelschoen snel en eenvoudig online bij Leerentveld Vrijetijd.

Hoe kies je de juiste maat wandelschoen online?

HANWAG heeft een zeer ruim aanbod van verschillende soorten schoenen. Van zware stijve wandelschoenen waarmee je in de stijgijzers kunt tot soepele lichte wandelschoenen voor een flinke avondwandeling. Bij HANWAG zijn alle soorten schoenen van de hoogste kwaliteit te krijgen. Het belangrijkste bij het kiezen van nieuwe schoenen is natuurlijk de juiste maat. Kijk hiervoor op de maattabel onder de foto van de door jou uitgezochte Hanwag schoen.
Kies altijd een maat waarvan je weet dat die je iets ruimer zit, omdat tijdens het wandelen je voeten kunnen opzetten. Ook heb je vaak dikkere sokken aan tijdens het wandelen.

Wij hanteren in onze webwinkel UK maten, daar moet je rekening mee houden bij het bestellen van jouw HANWAG schoenen. 

Kijk op de maattabel voor de juiste maat.

Leerentveld Vrijetijd krijgt een beoordeling van 9 / 10 uit 1551 beoordelingen.