Hockeytassen

Voor een breed assortiment hockeyrugzakken, hockeyschoudertassen, hockeysticktassen en hockeyballentassen kun je terecht bij Leerentveld. De tassen zijn van topkwaliteit en worden aangeboden voor topmerken, denk aan Adidas hockeytassen, Brabo hockeytassen en Grays hockeytassen. Zo hebben wij onder andere stoere Adidas sticktassen en hippe Brabo schoudertassen. Je hebt daarnaast keuze uit verschillende kleuren, maten en eventueel seizoensgerelateerde tassen.

  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld de volgende werkdag in huis.
Een hockeytas is uitermate handig voor het vervoeren van je hockeymaterialen. Hij is er speciaal voor gemaakt. Je neemt gemakkelijk je hele uitrusting mee. Er zijn verschillende soorten hockeytassen. Zo heb je tassen waarin je meerdere sticks kunt vervoeren of tassen waarin je naast je stick nog andere spullen kunt meenemen. Sommige tassen draag je op de rug en andere neem je mee over de schouder. Ze zijn er ook in allerlei verschillende ontwerpen, kleuren en formaten. Leerentveld Vrije Tijd heeft altijd wel een hockeytas die bij jouw wensen past. Hieronder laten we zien welke soorten hockeytassen we verkopen en welke eigenschappen deze hebben.

Hockey rugzakken

Deze praktische rugzakken zijn ideaal voor het vervoeren van je hockeyspullen. Je draagt hem gewoon op je rug, zodat je je handen vrij hebt en niet hoeft te sjouwen met andere spullen. Je kunt je spullen kwijt in verschillende vakken. Verder hebben veel van de rugzakken van Leerentveld Vrije Tijd een speciale stickslurf voor de hockeystick. De slurf zit diagonaal in de rugzak en je plaatst je stick er gemakkelijk in. Op die manier hoef je je stick niet apart te vervoeren (naast je tas met andere hockeyspullen). Vaak zijn de hockey rugzakken voorzien van demping in de schouderbanden, wat het draagcomfort verhoogt.

Hockey schoudertassen

Deze tas heeft veel overeenkomsten met de hockey rugzak. Je kunt je spullen er in kwijt (vaak in meerdere vakken) en in veel gevallen is er ook nog een speciale oplossing voor je hockeystick. Bij Leerentveld Vrije Tijd hebben ook de schoudertassen – net zoals de hockey rugzakken – een stickslurf. Soms kun je de stick in de plaats daarvan ook bevestigen aan de buitenkant van de tas. Dit kan vaak met speciale riempjes of bandjes. Het grote verschil met de hockey rugzak is dat je de schoudertas – je raadt het al – over één schouder draagt. Je kunt de tas ook met de hand dragen aan de kortere hengsels.

Hockey sticktassen

Sticktassen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er tassen waar je één stick in kunt doen of tassen die geschikt zijn voor het vervoer van meerdere sticks tegelijkertijd. Soms is er alleen ruimte voor de stick zelf of bijvoorbeeld nog een beetje extra ruimte voor een bitje of sleutels. Andere sticktassen hebben ruimte voor andere spullen, zoals kleding of schoenen. Een sticktas met één draagband draag je schuin over je rug. Als de hockey sticktas twee draagbanden heeft, draag je deze als een rugzak.

Hockeyballen tassen

In een hockeyballen tas vervoer je – je raadt het al – hockeyballen. Ze zijn er in meerdere maten, afhankelijk van het aantal ballen dat je wilt meenemen. In sommige tassen is nog ruimte voor bijvoorbeeld hesjes of afbakenhoedjes. De schouderbanden zijn vaak geheel buitenom de tas bevestigd, zodat de hockeyballen tas extra stevig is. Deze tassen draag je over één schouder.
Leerentveld Vrijetijd krijgt een beoordeling van 9 / 10 uit 1551 beoordelingen.