Mepal

Gefilterd op: Wis selectie

Mepal

Mepal

1 - 36 van 2 artikelen

Mepal

Sinds de jaren ‘50 maakt Mepal slimme kunststof producten om voedsel in te bewaren. Op die manier zijn ze al bij heel wat mooie momenten geweest. Want alle ontwerpen zijn tijdloos. Wist je dat het Basic servies al bestaat sinds 1976? En wie weet ging jij wel naar school met onze broodtrommel? Of je kind? De schoolserie bestaat al ruim 30 jaar!

Functioneel, handig en tijdloos mooi
Mepal heeft een lange traditie van zelf producten ontwikkelen en produceren. Vlak na de oprichting in het midden van de jaren vijftig is Mepal begonnen met het zelf ontwerpen van producten. Toen geloofden zij er al in dat mooie goede producten tijd kosten en dat je deze alleen van binnen uit kunt ontwikkelen. Daar staan ze vandaag de dag nog steeds voor. Mepal heeft door de jaren heen een duidelijke eigen stijl ontwikkeld, geïnspireerd door de Bauhaustraditie; alles moet functioneel, handig en tijdloos mooi zijn.

Duurzaam dus
Alle Mepal producten zijn duurzaam. Ze gaan jaren mee. En ben je een onderdeel kwijt? Dan kun je het bij ons los verkrijgen. Zo kun je nog langer van je producten genieten. En voorkomen we samen verspilling. Voor vrijwel al onze producten kun je losse onderdelen krijgen.

Rosti en Mepal
Als je dit merk al heel lang volgt kende je ons misschien wel als Mepal. Volg je ze wat minder lang dan komt de naam Rosti Mepal je wellicht bekend voor. Heb je ze pas de afgelopen jaren leren kennen, dan weet je wellicht dat Mepal en Rosti twee merken onder één hoed waren. Sinds 2019 is Rosti helemaal geen onderdeel meer van Mepal. Ze zijn erg trots op de gezamenlijke geschiedenis en zijn blij dat ze samen mooie stappen hebben kunnen zetten. Nu gaan ze afzonderlijk verder.

 

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.