Gefilterd op: Wis selectie

MSR

MSR

1 - 36 van 2 artikelen

MSR

In 1969 richtte de Seattle-ingenieur en levenslange bergbeklimmer Larry Penberthy Mountain Safety Research op als een eenmanskruistocht die zich toelegde op het verbeteren van de veiligheid van klimuitrusting. De brandstof achter Larry's hartstochtelijke vuur was een simpele overtuiging die ons team vandaag de dag nog steeds drijft:

Het idee dat betere, veiligere, betrouwbaardere apparatuur is de sleutel tot het ontsluiten van grotere avonturen.

Vanuit dat idee is een baanbrekend outdoorbedrijf ontstaan ​​wiens innovaties de manier waarop mensen het buitenleven wereldwijd ervaren radicaal hebben veranderd. Tegenwoordig is MSR een hecht team dat nog steeds geobsedeerd is door het ontwerpen van de meest betrouwbare, hoogwaardige uitrusting die mogelijk is, waarbij ze hun kennis van techniek en wetenschap gebruiken om betere oplossingen te vinden voor de uitdagingen van de bergen.

Bij MSR zijn ze ingenieurs, knutselaars en gepassioneerde buitengebruikers - elk met sterke perspectieven op hoe een product zou moeten werken op basis van eigen ervaringen in de wilde plekken waar ze van houden. Maar samen zijn ze van mening dat innovatieve oplossingen zijn ontstaan ​​door uitdagende conventies, en dat functionaliteit, eenvoud en betrouwbaarheid de leidende elementen zijn van duurzaam ontwerp.
Tegenwoordig worden veel MSR-producten nog steeds met de hand gebouwd op de productie afdeling, slechts een verdieping lager dan waar MSR ze ontwerpen.

MSR producten bestelt u eenvoudig en snel via onze webshop.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.