Sealline

Gefilterd op: Wis selectie

Sealline

Sealline

1 - 36 van 1 artikelen

Sealline

Gearbescherming waar je op kan rekenen. Oorspronkelijk ontwikkeld voor de maritieme industrie, zijn de waterdichte dry bags gemaakt om te voldoen aan de meest veeleisende normen voor bescherming van uitrusting. Als enthousiaste peddelaars en avonturiers erkende Sealline de voordelen die dezelfde niveaus van bescherming en prestaties de peddel wereld konden bieden. Met de introductie van hun ontwerp met dubbele stripsluiting in 1986, hebben ze de meest waterdichte roll-top sluiting voor droge tassen op de markt gemaakt ... en ze hebben wereldklasse, avontuurlijke droge tassen, zakken, rugzakken, reistassen en accessoires sindsdien.

Sealline produceert hun spullen omdat ze geloven dat wat je meeneemt op je avonturen - kleding, slaapzakken, eten en uitrusting - beschermd, veilig en toegankelijk moet blijven. Zij vinden ook dat je op die bescherming moet kunnen rekenen, nu en in de toekomst.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.