Gefilterd op: Wis selectie

Barts

1 - 36 van 90 artikelen

Barts

Barts handschoenen, Barts wanten, Barts mutsen, Barts petten en Barts sjaals koop je snel en eenvoudig online in onze webshop!

In de zomer van 1986 begon Bart Koene zijn bedrijf. Tijdens een stage in Frankrijk raakte hij verveeld. Hij besloot om 'en route' te gaan, langs de Franse kust op zoek naar een plek om de zomer door te brengen. De weg leidde naar Saint-Tropez en begon daar met de verkoop van zijn zelfgemaakte strand shorts. Binnen zes weken verkocht hij zijn hele voorraad!
Dit bescheiden begin legde de basis voor wat nu een internationaal gevestigde accessoires merk is: Barts.

Bart was zo succesvol dat hij de collectie uitbreidde met accesoires. In 1992 lanceerde hij het merk Barts in Nederland, te beginnen met een zomercollectie van gekleurde bandana's. De eerste collectie was een succes, dit leidde tot een winter collectie van maar liefst 3 verschillende fleece hoeden! Iets heel anders dan de uitgebreide Barts collectie vandaag.

Barts groeit nog steeds.
Klanten blijven trouw omdat Barts authentiek en trouw is gebleven aan zijn filosofie, terwijl de collectie ieder jaar wordt verbeterd.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.