Gefilterd op: Wis selectie

Buck Knives

1 - 36 van 14 artikelen

Buck Knives

Buck Knives is één van de oudste en bekendste messenmakers uit Amerika. Buck Knives is een echte familiebedrijf die inmiddels wordt gerund door de vierde generatie. Continue op zoek naar de beste materialen, vernieuwing van ontwerpen en verfijnen van het ontwikkelingsproces. 

Oprichter Hoyt Buck was een jonge leerling van een plaatselijke smid uit Kansas. Hij ging op zoek was naar een betere manier om staal te temperen zodat het langer scherp zou blijven. Met zijn unieke aanpak maakte hij het eerste Buck mes in 1902.

Buck knives heeft de standaard voor zakmessen gezet en is de bekendste messenfabrikant ter wereld. Het Amerikaanse Buck knives maakt jaarlijks ruim een half miljoen messen. Buck knives was de eerste die een zakmes met backlocking system introduceerde. De merknaam van Buck werd zelfs gebruikt om het vergrendelingssysteem aan te duiden.

Buck levert praktische ontwerpen en messen met een zeer hoogwaardige staalkwaliteit en afwerking. 
Een Buck mes bestel je eenvoudig online in onze outdoor webshop!

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.