Camelbak

Gefilterd op: Wis selectie

Camelbak

1 - 36 van 22 artikelen

Camelbak

In 1989 doet fietsliefhebber Michael Eidson mee aan de "Hotter'N Hell 100." En dat is precies wat het is: een wegwedstrijd van 100 mijl in de slopende zomerhitte van Wichita Falls, Texas. Water is essentieel om de race te overleven, en er zijn maar weinig plaatsen om een ​​waterfles bij te vullen. Eidson, van beroep medisch hulpverlener, besluit een infuuszak met water te vullen en deze in een witte sok te laten glijden. Je leest het goed, een witte sok. Dan propt hij het ding achter in zijn fietsshirt, gooit de dunne slang over zijn schouder en klemt hem vast met een wasknijper. Handsfree hydratatie is geboren. En Eidson kan drinken terwijl hij fietst ... terwijl de andere racers lachen en worstelen met hun bidons.

Jeff Wemmer, een competitieve wielrenner die hard viel voor CamelBak, was zo onder de indruk van het product dat hij packs begon mee te nemen naar races om ze te verkopen. Over een fan gesproken. CamelBak nam hem uiteindelijk in dienst en in 1993 begon Jeff aan een roadtrip om de start-up draaiende te houden tijdens zeer moeilijke tijden. Volgens de overlevering van het bedrijf bezocht Jeff fietsenwinkels van Florida tot Californië, waarbij hij ons product vanaf de achterkant van zijn motorfiets gooide. Elke bestelling die Jeff terug naar de fabriek faxte, blies letterlijk een nieuwe dag van leven terug in CamelBak.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.