Gefilterd op: Wis selectie

Care Plus

1 - 36 van 42 artikelen

Care Plus

Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Care Plus met zorg effectieve en verantwoorde producten en hulpmiddelen voor je gezondheid.
Zowel voor thuisgebruik als op reis. Care Plus is de productenlijn van Tropicare, sinds 1992 dé specialist op het gebied van gezond en veilig reizen. Met een Care Plus product haal je het beste voor je gezondheid in huis!

Expert in gezond en veilig reizen

De producten van Care Plus beschermen reizigers, sporters en outdoor recreanten tegen stekende insecten, slechte hygiënische omstandigheden, zonnebrand en vervuild drinkwater. Care Plus geïmpregneerde klamboes en sokken, de Care Plus DEET-producten en de tekentest zijn bekroond door internationale vakjury’s.
Care Plus EHBO-kits worden zorgvuldig samengesteld in samenwerking met expeditieartsen en bieden uitkomst bij het verlenen van eerste hulp bij de meest voorkomende ongelukken, thuis en op reis.

Innovatief en maatschappelijk betrokken

Care Plus loopt voorop in haar expertisegebied en is baanbrekend en innovatief. Maar altijd gaat we Care Plus van haar kerndoel: optimaal inspelen op de behoeften van de reiziger. Daarnaast werkt Tropicare hard aan een malariavrije wereld. Dit willen ze in 2030 bereikt hebben.
Care Plus doneert 1 procent van de omzet aan de Nederlandse Malariastichting.
Met de aankoop van een Care Plus product draag je dus concreet bij aan een malariavrije wereld!

Kijk voor meer informatie op www.careplus.eu en volg Care Plus op Facebook, Youtube en Twitter.

Care Plus producten bestel je in onze webshop.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.