Gefilterd op: Wis selectie

Cocoon The Original

1 - 36 van 22 artikelen

Cocoon

COCOON TravelSheets, MummyLiners en accessoires zijn het resultaat van een levenslange reiservaring. Het COCOON-verhaal begon in 1989 met een omvangrijk, aan elkaar genaaid katoenen laken dat er bijna voor zorgde dat de oprichter van Design Salt Outdoor GmbH werd weggevaagd in een Balinese rivier toen hij het probeerde te wassen. Sindsdien hebben COCOON TravelSheets, MummyLiners en reisaccessoires veel verbetering en perfectie gezien. Ze zijn nu verkrijgbaar in een groot aantal speciaal ontwikkelde, hoogwaardige stoffen. Een grote verscheidenheid aan functionele details maken ze tot ideale metgezellen voor avonturiers, reizigers en bergbeklimmers over de hele wereld.

Tegenwoordig worden COCOON-producten in veel landen over de hele wereld verkocht. Toch wordt het bedrijf nog steeds geleid door een klein, zeer gemotiveerd team. Design Salt Outdoor GmbH, gevestigd in Oostenrijk, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten, het organiseren en begeleiden van de productie en marketing in Europa en op internationale markten. Design Salt Inc., gevestigd in de staat Washington in de VS, is verantwoordelijk voor verkoop en marketing in Noord-Amerika.

Reis- en buitenervaringen van zowel het COCOON-team als van distributeurs, retailers en klanten vloeien nog steeds voort in de ontwikkeling en perfectie van alle COCOON-producten. COCOON TravelSheets, MummyLiners en reisaccessoires zijn ontworpen om reizigers elke nacht te vervoeren.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.