Gefilterd op: Wis selectie

Columbia Sportswear

1 - 36 van 18 artikelen

Columbia

Columbia Sportswear, gevestigd in Portland, Oregon, is een wereldwijd outdoormerk dat actieve lifestyle-uitrusting maakt, versterkt met toonaangevende technologieën en getest in eigen achtertuin. Alle kleding, schoenen en accessoires weerspiegelen de Pacific Northwest-erfenis en ontembare geest.

Het begon allemaal in 1937 toen Gerts ouders nazi-Duitsland ontvluchtten en zich vestigden in Portland, waar ze een kleine hoedenfabrikant kochten en die de Columbia Hat Company noemden. Wat een nieuwe start voor het gezin betekende, ging het bedrijf uiteindelijk over van Gerts vader naar haar man Neal en vervolgens naar Gert zelf in 1970, toen ze na het plotselinge overlijden van Neal van huisvrouw naar directeur ging.

Bij Columbia is iedereen net zo gepassioneerd door het buitenleven als jij. En hoewel de gehele uitrusting over de hele wereld verkrijgbaar is, zijn ze er trots op dat ze gevestigd zijn in de Pacific Northwest, waar de weelderige bossen, met sneeuw bedekte bergen, de ruige kustlijn en de grote open ruimtes als speeltuin dienen. Dit is waar ze wandelen, vissen, jagen, kamperen, klimmen, versnipperen, peddelen, golfen, rennen en gewoon genieten van de frisse lucht met vrienden.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.