Gefilterd op: Wis selectie

Craft Sportswear

Craft Sportswear

1 - 36 van 91 artikelen

Craft

CRAFT maakt een product van zweet en pijn, van wind en regen, van vallen en opstaan, en de euforie die we ervaren bij het verleggen van uithoudingslimieten. Of het nu op de Olympische Spelen is of thuis, in het bos of op straat, ze streven altijd naar optimale prestaties. Net als jij is de functionele sportkleding van CRAFT gemaakt om te racen.

Bij Craft zijn ze bloedserieus over sportkleding en gepassioneerd over elk detail dat je helpt het meeste uit je sport te halen. Daarom vormen prestaties de kern van het merk CRAFT. Sinds 1973, toen de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson in de allereerste set CRAFT-ondergoed ging hardlopen, hebben ze mensen onder alle weersomstandigheden droog en op een optimale lichaamstemperatuur gehouden.

Ze houden echt van onze sport en leven deze uit. Bijna elke dag is een groep CRAFT-medewerkers te zien die het kantoor verlaten voor 5-10 kilometer hardlopen, een fietstocht of, als het weer het toelaat, langlaufen om alle nieuwste apparatuur te testen. Ze werken ook voor en leren van enkele van de beste atleten over de hele wereld in ons streven naar uitmuntendheid. Voor de mensen van CRAFT is het leven zweet en ze zijn van plan het onder controle te houden.

CRAFT thermo-kleding, handschoenen, fietskleding en skipulli's besteld u gemakkelijk en snel in onze webshop. Voor 16.00 uur besteld, dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.