Gefilterd op: Wis selectie

Grays

Grays

1 - 36 van 68 artikelen

Grays

Grays werd in 1855 in Cambridge opgericht door wereldkampioen rackets H.J. Gray en heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd door het leveren van hoogwaardige sportartikelen; met name voor hockey, rackets en cricket (onder het merk Gray-Nicolls). Het bedrijf is sindsdien in familiehanden gebleven en is nu eigendom van en wordt gecontroleerd door de 5e generatie.

in 1980 maakte de ontwikkeling van de gelamineerde haak de lancering van de eerste midi- en maxihaakvormingen mogelijk. Grays introduceerde revolutionaire nieuwe versteviging en hardhouten handvatten om de stijvere en krachtigere sticks voor het Astroturf-spel te leveren. Grays was al snel de eerste die gespecialiseerde hockeygrepen introduceerde om aan de veranderende behoeften van spelers te voldoen. Grays Goalkeeping werd voor het eerst gelanceerd - een van de eersten die schuim met een hoge dichtheid gebruikte.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.