GSI Outdoors

Gefilterd op: Wis selectie

GSI Outdoors

GSI Outdoors

1 - 36 van 16 artikelen

GSI Outdoors

Sinds 1985 is de passie van GSI Outdoors lekker eten in de vrije natuur. Ze passen het comfort van thuis aan voor de ontberingen van uw avonturen, of u nu een berg beklimt of aan de zijlijn van een voetbalwedstrijd staat. GSI Outdoors gelooft dat voedsel ons samenbrengt, onze ontdekkingen ondersteunt en, op mysterieuze wijze, altijd beter smaakt als het buiten wordt gekookt en gegeten.

Oprichters en broers en zussen Don, Ian en Kathy Scott zijn geen onbekende in avontuur: de Scotts brachten hun jeugd door met het verkennen van British Columbia voordat ze in 1985 GSI Outdoors oprichtten. Het hoofdkantoor is nu gevestigd in Spokane, Washington, in de prachtige uitlopers van Rocky Mountain in het noordwesten van het binnenland. GSI Outdoors blijft een familiebedrijf en zet zich vastberaden in om doordachte en innovatieve uitrusting te creëren. 

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.