Gefilterd op: Wis selectie

Hestra

HESTRA

1 - 36 van 32 artikelen

HESTRA

Het familiebedrijf Martin Magnusson & Co. werd opgericht in 1936 en wordt nu geleid door de derde en vierde generatie Magnussons. Zowel het ontwerp als de ontwikkeling gebeurt op het hoofdkantoor in het kleine dorpje Hestra, Zweden. Alle handschoenen worden vervaardigd in eigen fabrieken en ze kopen persoonlijk alle leer, stof, wol en andere materialen in. Dit geeft ze controle over de productieketen en zorgt voor een hoog kwaliteitsniveau. Verschillende van de modellen zijn handgemaakt door enkele van de meest ervaren handschoenmakers in Europa.

Een handschoenenbedrijf met een lange geschiedenis
In 2019 heeft HESTRA meer dan 2 miljoen paar handschoenen geproduceerd. Het bedrijf heeft ongeveer 50 medewerkers op het hoofdkantoor in Zweden. Ze hebben ook dochterondernemingen in de Verenigde Staten, Noorwegen en Duitsland, evenals agenten, distributeurs en retailers in meer dan 30 landen.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.