Leatherman

Gefilterd op: Wis selectie

Leatherman

Leatherman

1 - 36 van 7 artikelen

Leatherman

Het begon allemaal in 1975 toen Tim Leatherman en zijn vrouw Chau hun wereldreis in Amsterdam zijn begonnen. Ze kochten daar een oude Fiat van een Nederlander om hun wereldreis te starten. Deze Fiat werd zwaar op de proef gesteld en regelmatig waren reparaties nodig om hem rijdend te houden. Tim merkte dat zijn  zakmes de reparaties meestal niet kon oplossen.

Het waren deze reparaties en andere ongemakken als lekkende kranen in hotels die Tim op het idee brachten een tool te ontwikkelen waarbij de tang het hoofdonderdeel zou zijn. Het begrip multitool bestond destijds nog niet eens!

Toen Tim en Chau na een lange enerverende reis terug keerden naar de VS ging hij aan de slag met de ideeën en notities die hij tijdens zijn reis maakte. Dit bleek echter een stuk lastiger dan gedacht en na 8 jaar ontwikkelen was er uiteindelijk de eerste LEATHERMAN PST ook wel bekend als 'Pocket survival tool'. Een opvouwbare tang met 13 verschillende gereedschappen, een 10 cm lange “gereedschapskist”van 140 gram.

Leatherman producten zijn eenvoudig en snel via onze webshop te bestellen.
Voor 16.00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.