Gefilterd op: Wis selectie

McNett

1 - 36 van 4 artikelen

McNett

McNett Europe is een divisie van GEAR AID Inc. USA (voorheen bekend als McNett Corp.) en verantwoordelijk voor de productie en verkoop van een breed scala aan McNett-merkproducten, specifiek voor levering aan de Europese markt.
Vanuit het hoofdkantoor in Duitsland plus onze opslagfaciliteit in Rotterdam Holland exporteert McNett Europe naar meer dan 30 Europese landen, van IJsland in het westen tot het verre oosten van Rusland.

De producten van McNett ondersteunen de meeste avontuurlijke buitenactiviteiten, waaronder kamperen en buitenactiviteiten, vissen en jagen, duiken en watersporten, fietsen en reizen enz.
Om de productkwaliteit en -prestaties in een breed scala van klimaten te garanderen, ondergaan McNett-producten onder het "Essentials for Adventure" -logo uitgebreide ontwikkeling en tests voordat ze aan onze klanten worden aangeboden. Veldtesten worden uitgevoerd onder de meest veeleisende omstandigheden, van de extreme hoogten van Nepal tot de vriescondities in de poolcirkel.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.