Gefilterd op: Wis selectie

Meindl

1 - 36 van 65 artikelen

Meindl

Lukas Meindl GmbH & Co.KG, beter bekend als Meindl, is een Duitse schoenenfabrikant gevestigd in Kirchanschöring, Beieren, bekend om zijn wandelschoenen voor wandelen en bergwandelen. Het bedrijf is in 1683 opgericht door Petrus Meindl.

Of je nu een bergsporter, een wandelaar of een een backpacker vraagt : allen waarderen nog steeds de hoogstaande kwaliteit van het merk Meindl. In de productiehal van Meindl is te zien hoe zij nog steeds onverstoorbaar schoenen vervaardigen: elke schoen doorloopt zo'n 200 handelingen met de vlijtige handen van vakmensen die beheerst kloppen, stikken, drogen, vormen, knijpen en controleren.

Van Meindl hebben wij de nieuwste modellen voorzien van de huidige technieken, waaronder schoenen uit de Vakuum Lijn, de Comfort Fit serie en de Air Revolution in diverse uitvoeringen. Meindl schoenen in vele modellen en breedtematen vindt u bij de wandelschoenenspecialist Leerentveld Vrijetijd.×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.