Olight

Gefilterd op: Wis selectie

Olight

Olight

1 - 36 van 9 artikelen

Olight

Sinds de oprichting van Olight in 2006 hebben ze één grote missie! Zo veel mogelijk mensen de kracht en duurzaamheid van een Olight lamp laten ervaren. Olight is een technologie gedreven bedrijf gevuld met toegewijde mensen die alleen het beste willen voor de eindgebruikers van onze lampen. Zij pushen de producten tot het uiterste zodat ze u de hoogste lichtopbrengt in de meest compacte lamp kunnen bieden. En dit alles doet Olight voor de aller beste prijzen, zodat u het juiste gereedeschap heeft om de nacht te veroveren.

Sinds de oprichting van Olight zijn er grote stappen gezet. Het begon met de eerste echte Olight LED zaklamp die werd geproduceerd in 2006. Inmiddels is Olight uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd bekend staat om zijn producten van de allerhoogste kwaliteit en een hoog gehalte aan innovatie. Zij zien het dan ook als een uitdaging om zoveel mogelijk lumen aan output en een zo lang mogelijke brandduur in een zo compact mogelijke lamp te krijgen. Daarnaast zijn vrijwel alle lampen van Olight inmiddels oplaadbaar, van mini zaklamp voor aan uw sleutelbos tot een krachtige hoofdlamp. Tevens zijn de meeste modellen zelfs al draadloos oplaadbaar via de magnetische onderkant van de lamp.

Een Olight is meer dan een simpel stuk gereedschap. Het is een waar stuk technologie die u ten alle tijden bij staat in het donker.
Olight producten bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.