Petzl

Gefilterd op: Wis selectie

Petzl

Petzl

1 - 36 van 9 artikelen

Petzl

Fernand Petzl was een pionier. "Mijn vader was een ambachtsman en een speleoloog-ontdekkingsreiziger. Van jongs af aan werd ik ondergedompeld in de sensatie van ontdekken. Het plezier van het ontwerpen en vervolgens perfectioneren van objecten dreef mijn vader, Fernand Petzl. Het bedrijf bracht een revolutie teweeg in activiteiten die verband houden met verlichting en verticaliteit. " Paul Petzl

Het Petzl-avontuur begon met Fernand Petzl's passie voor speleologie, een passie waaraan hij zijn talenten als vakman wijdde. Petzl expertise begon te groeien met het ontwerpen en vervaardigen van oplossingen voor stijgen, dalen, zekeren en bewegen in het donker. In 1970 werden de eerste producten van het merk "Fernand Petzl" geproduceerd in een werkplaats in Saint-Nazaire-Les-Eymes, Isère, Frankrijk. Sindsdien is het bedrijf Petzl, opgericht in 1975, uitgegroeid tot een internationale onderneming, met behoud van het persoonlijke gevoel en de passie die Fernand Petzl dreef.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.