Gefilterd op: Wis selectie

Poederbaas

Poederbaas

1 - 36 van 37 artikelen

Poederbaas

De roots van Poederbaas liggen in de passie voor freeride skiën en snowboarden. Het verkopen van de zelfgemaakte gebreide mutsen en hoofdbanden vanuit hun rugzakken aan mederijders was aanvankelijk niet veel anders dan een extra bonus. Zo is het bedrijf in 2010 opgericht en zijn ze sindsdien uitgegroeid tot een breder accessoires- en kledingbedrijf. Kwaliteit staat bij Poederbaas voorop en oma's vervaardigen nog steeds een belangrijk deel van de collectie. Ze blijven diep verankerd in de extreme en avontuurlijke sporten en organiseren evenementen om meer mensen deze sporten op een veilige manier te laten ervaren.

Alle beanies en hoofdbanden van Poederbaas zijn voornamelijk gemaakt van hoogwaardige lange acrylvezels die sterk zijn, niet pillen en zacht aanvoelen. Dit vezel type is zeer goed bestand tegen water en wind en is zeer UV-bestendig. Er is geen wateropname (1%) en de acrylvezels drogen zeer snel. Het houdt de warmte nog beter vast dan wol kan en kriebelt niet op de huid zoals veel mensen ervaren met wol. Onze kleding is grotendeels gemaakt van katoen en ze maken zelfs de overstap naar voornamelijk biologisch katoen. 

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.