Gefilterd op: Wis selectie

Ritual

Ritual

1 - 36 van 10 artikelen

Ritual

Bij Ritual weten ze dat rituelen ertoe doen. Een bepaald paar hockeysokken. Een gelukkigs-brengende gebitsbeschermer. Een pre-game liedje dat je in de mood brengt. Bij Ritual Hockey is dat exact hetzelfde. Ze zijn elke dag ritualistisch over design.

Ritual was niet van plan om hockeyspullen voor de massa te maken. Er zijn genoeg merken die goede sticks maken, maar ze wilden de beste sticks maken. Hockey uitrusting voor elitespelers. Prachtig gemaakt, met precisie ontworpen en tot op de millimeter nauwkeurig geconstrueerd. Elk van de sticks is gebouwd voor een specifieke speelstijl, met een nauwkeurig slagvermogen en een uitstekend gevoel. Uitrusting die er scherp uitziet, zonder aan prestaties in te boeten.

De rituelen van Ritual omvatten maanden (soms jaren) aan ontwikkeling. Onze ontwerpers en ingenieurs werken prototype na prototype door, waarbij high-tech materialen worden gecombineerd met geavanceerde sportwetenschap en creatieve flair. Als een product niet aan hun verheven benchmarks voldoet, brengen ze het niet uit. Simpel als dat.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.