Gefilterd op: Wis selectie

Royal Robbins

Royal Robbins

1 - 36 van 19 artikelen

Royal Robbins

Royal Robbins en zijn vrouw Liz waren in de jaren zestig iconische bergbeklimmers in de Sierra Nevada. Ze behoorden tot een groep moderne klimmers / filosofen die de term 'schoon klimmen' bedachten en omarmden: een reeks praktijken en technieken die hen in staat stelden om grote muren te beklimmen met weinig of geen schade aan de rots, een letterlijke weergave van hun leven.

Royal was gewoon een van de beste klimmers ter wereld toen hij en zijn vrienden deze nieuwe outdoor-ethiek eind jaren zestig smeedden, waardoor een technische basis ontstond die nog steeds in gebruik is in de Amerikaanse klimgemeenschap. Royal ging verder met klimmen en kajakken in Amerika, Europa en de wereld, altijd thuiskomend in Modesto, Californië, de toegangspoort tot Yosemite Valley, waar Liz vandaag de dag nog steeds woont.

Royal Robbins kleding bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.