Gefilterd op: Wis selectie

Schöffel

Schöffel

1 - 36 van 16 artikelen

Schöffel

De geschiedenis van het bedrijf Schöffel, die meer dan 200 jaar oud is, bestaat uit episodes en gebeurtenissen, slagen van geluk en slagen van het lot. Kort na de oprichting van het bedrijfje moest de zoon van Georg Schöffel, Josef, ten oorlog trekken.Na de Tweede Wereldoorlog werd een nieuwe pagina geopend in de familiesaga: sinds Ludwig Schöffel, het aangewezen hoofd van het bedrijf, viel in Rusland, nam zijn jongere broer Hubert, geboren in 1930, zijn plaats over en ging al snel zijn eigen weg. Allereerst voerde de toen 28-jarige een ambitieus plan uit: hij liet een nieuwe, moderne kledingwinkel bouwen. Het werd geopend in 1960 en werd decennia lang zorgvuldig en vakkundig beheerd door zijn vrouw Lydia, die in 1999 stierf.

Meer dan 200 jaar oud en toch jong en vol ideeën: bij Schöffel zijn traditie en moderniteit geen tegenpolen, maar de wortels van succes. Openstaan ​​voor nieuwe dingen, zelf trends zetten in plaats van achter anderen aan te rennen, verantwoordelijk en duurzaam handelen, internationaal handelen en toch je thuisbasis in Schwabmünchen, Beieren behouden - Schöffel gaat zijn eigen weg.

Schöffel kleding bestelt u eenvoudig en snel in onze webshop.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.