Sigg

Gefilterd op: Wis selectie

Sigg

Sigg

1 - 36 van 4 artikelen

Sigg

De geschiedenis van SIGG Switzerland Bottles AG begint in 1908: Ferdinand Sigg, een metaalbewerkingsspecialist, keerde na jaren van leren en reizen terug naar Zwitserland. Samen met zijn vriend Xaver Küng richtte hij in Biel een aluminiumwarenfabriek op. Sigg en Küng zijn verenigd in hun liefde voor metaal en hun overtuiging dat aluminium het materiaal van de toekomst is. In 1980 rolde de eerste gecoate en gekleurde drinkfles van de lopende band. Later kwamen er meer kleuren op de markt en werd ook de unieke draaidop ‘met oog’ geïntroduceerd.
Tegenwoordig maakt Sigg vele soorten drinkflessen en bidons, ook voor kinderen. Drinkflessen van Sigg zijn sterk, duurzaam en ook geschikt voor fruitsappen en isotone dranken. Sigg is inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende fabrikant van drinkflessen.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.