Stöckli

Gefilterd op: Wis selectie

Stöckli

Stöckli

1 - 36 van 5 artikelen

Stöckli

De Stöckli geschiedenis begon in 1935 toen Josef Stöckli begon met het maken van een ski van massief essenhout in de timmerwinkel van zijn ouders in Wolhusen, Zwitserland. Meer dan 80 jaar later kun je nog steeds de passie ervaren en voel je de jarenlange ervaring in skibouw in elke handgemaakte ski. Net als toen sluit Stöckli geen compromissen als het gaat om kwaliteit, materialen of prestaties. De zoektocht naar perfectie stimuleert hun door sport geobsedeerde ontwikkelingsteam. In hun productiefaciliteit in Malters investeren alle ski-ingenieurs dagelijks met hart en ziel, zodat ze eersteklas producten voor u kunnen bouwen. Deze wederzijdse passie voor sport delen ze met hun klanten. En deze passie is wat ons allemaal verenigt in één unieke Stöckli-gemeenschap.

Stöckli ski’s zijn te bewonderen in onze winkel. Laat u zich altijd adviseren door een van onze experts op het gebied van wintersport.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.