Gefilterd op: Wis selectie

Teva

Teva

1 - 36 van 61 artikelen

Teva

Mark Thatcher, riviergids in de Grand Canyon, miste in de jaren 80 een paar schoenen om het avontuur op het water aan te gaan. Slippers waren wel waterbestendig maar gleden gemakkelijk uit. Dichte schoenen konden niet goed tegen water, werden zwaar en het duurde lang voordat ze weer droog waren. Om toch waterbestendige schoenen te hebben die niet uitgleden maakte Mark Thatcher een horlogebandje vast aan de achterkant van een teenslipper. Dit horlogebandje vormde een enkelband zodat de slipper niet uit zou glijden.

De Teva Original was geboren. Dit prototype werd uitgewerkt door een schoenmakerij en hierna ging de verkoop als een speer. Mensen die de sandalen droegen bij lange wandelingen kregen soms last van het bandje tussen de tenen. Dit was de aanleiding voor een tweede model Teva sandaal, zonder bandje tussen de tenen. Tegenwoordig worden de slippers en sandalen van Teva in meer dan 50 landen verkocht.

Teva heren- dames- en kids sandalen besteld u snel en eenvoudig in onze webshop.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.