Victorinox

Gefilterd op: Wis selectie

Victorinox

Victorinox

1 - 36 van 5 artikelen

Victorinox

In 1884 opende Karl Elsener zijn bedrijf in Ibach-Schwyz. Dat was in de tijd dat Zwitserland nog een van de armere landen van Europa was. Karl Elsener vocht in de beginjaren tegen armoede en werkloosheid in het Schwyz-dal. Hij creëerde banen en was in staat migratie naar het buitenland tegen te gaan. In 1891 leverde hij voor het eerst het soldatenmes aan het Zwitserse leger. In 1897 ontwikkelde hij het Zwitserse officiers- en sportmes - het Zwitserse zakmes dat tegenwoordig bekend is - en legde daarmee de basis voor een bloeiend bedrijf dat zich wereldwijd zou laten gelden.
Victorinox-producten garanderen in alle opzichten de hoogste normen en de hoge kwaliteit wordt compromisloos gehandhaafd, ongeacht de productielocatie. Het merendeel van de producten van Victorinox, de Swiss Army Knives, de huishoudelijke en professionele messen, de horloges en de parfums, worden in Zwitserland gemaakt.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.