Klean Kanteen

Gefilterd op: Wis selectie

Klean Kanteen

Klean Kanteen

1 - 36 van 31 artikelen

Klean Kanteen

In 2002 waren er geen roestvrijstalen waterflessen voor persoonlijke hydratatie, en de gezondheids- en milieukwesties in verband met het gebruik van plastic waren niet algemeen bekend. Toen Robert Seals, de uitvinder en oprichter van Klean Kanteen®, de problemen vroeg en duidelijk zag, begon hij het eerste prototype in elkaar te zetten met dingen die hij had gekocht bij de plaatselijke ijzerhandel in Chico, Californië.

In 2004 introduceerde Robert de 27 oz Klean Kanteen op de markt om mensen een betere keuze te bieden dan plastic en gevoerde aluminium flessen: een veilige, gezonde, lichtgewicht, herbruikbare fles vrij van Bisphenol A (BPA) en andere giftige stoffen. De missie om superieure oplossingen te bieden en mensen te helpen betere beslissingen te nemen, was begonnen! In die vroege dagen werden Klean Kanteens gedeeld met mensen op muziekfestivals, milieubeurzen, openluchtrecreatie-evenementen en andere soorten bijeenkomsten.

Drinkflessen van Klean Kanteen bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop!

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.