Gefilterd op: Wis selectie

Nomad

Nomad

1 - 36 van 17 artikelen

Nomad

NOMAD® is een outdoormerk opgericht in 1978 in Nederland. De producten staan ​​voor hoge kwaliteit en staan ​​bekend om hun duurzaamheid. Vanuit hun kernexpertise in slaapzakken en matten hebben ze een compleet assortiment reisuitrusting gecreëerd, waaronder dagrugzakken, reisrugzakken, rugzakken en tenten.

NOMAD® begon met het ontwerp en de fabricage van slaapzakken met behulp van de allereerste holle-vezelmaterialen, toen Polydaun genoemd, wat nu tot uitdrukking komt in de isolatietechnologie 3D-Helixthermo®. Door voortdurende textielinnovatie zijn ze marktleider geworden in het creëren van compacte, lichtgewicht en betaalbare slaapzakken. Die innovatie omvatte de klassieke Blazer-slaapzak, tot innovaties tot dit seizoen met de Orion 700 die slaapcomfort biedt tot -13 graden Celsius. Er is niets dat ze niet weten over hoe u een goede nachtrust kunt hebben.

Als producent van reisbenodigdheden neemt Nomad de verantwoordelijkheid voor de duurzame productie van de producten met respect voor mens en natuur. Ze streven naar het maximaliseren van de sociale omstandigheden in de landen waar we produceren als het gaat om eerlijke beloning, goed georganiseerde werktijden met voldoende pauzes en het creëren van een schone en veilige werkomgeving. Daarnaast streeft Nomad ernaar de natuur zoveel mogelijk te beschermen wat betreft het productieproces en de materialen die ze gebruiken. Om deze redenen kiezen ze bijvoorbeeld voor hoogwaardige materialen die de levensduur van het product verlengen waardoor er minder afval ontstaat.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.