Gefilterd op: Wis selectie

Osaka

Osaka

1 - 36 van 57 artikelen

Osaka

Osaka World is opgericht in 2011 met de toewijding om hockeyerfgoed te combineren met lifestyle. Vernoemd naar een van degrootste steden in Japan vanwege onze grote bewondering voor de Japanse cultuur en het ontwerpethos.  Het is een ontwerpprincipe waarbij meer minder is. Streven naar design geïnspireerd door veelzijdigheid, functionaliteit en duurzaamheid.

Hockey is hun DNA, het is de kern, hun erfgoed. Osaka's missie is om duurzame, hoogwaardige producten te maken met verfijnde ontwerp gevoeligheden. Ze zorgen voor perfectie in elk product dat ze vervaardigen. Design is een van de basisprincipes, het startpunt van het gehele productontwikkelingsproces. Een van onze ontwerp kenmerken zijn eenvoud, we willen dat onze producten er schoon, eenvoudig en ongecompliceerd uitzien. Osaka groeide snel van een onbekend merk naar een gerespecteerd toonaangevend lifestyle-merk in de hockeygemeenschap. Vandaag is Osaka vertegenwoordigd in de belangrijkste hockeylanden over de hele wereld, zijn ze vooral een wereldwijde gemeenschap van atletenen hockeyverslaafden toegewijd aan het spel.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.