WakaWaka

Gefilterd op: Wis selectie

WakaWaka

Waka Waka

1 - 36 van 3 artikelen

Waka Waka

Het verhaal van WakaWaka begon in 2010, met het WK van dat jaar. Het was in Zuid-Afrika - je herinnert je de Vuvuzela's, toch? - en de toekomstige oprichters Camille van Gestel en Maurits Groen besloten dat ze zouden helpen om het te 'vergroenen' met led-verlichting. Maar toen ze daar aankwamen, troffen ze miljoenen mensen aan die niet eens waren aangesloten op het elektriciteitsnet. Er werd een zaadje geplant ... er moest iets veranderen. En een paar maanden later was WakaWaka geboren. De naam komt van Shakira's openingsnummer van het WK 2010 en kan veel dingen betekenen, maar het is geweldig dat de Swahili-vertaling is voor ‘helder schijnen’. 

Sindsdien hebben gedoneerde WakaWaka-zonnelampen 50.000 Haïtianen geholpen na de aardbeving van 2010 in dat land, meer dan 100.000 overlevenden van tyfoon Haiyan in de Filippijnen, meer dan 60.000 mensen die tegen ebola vochten in Liberia en Sierra Leone, en meer dan 400.000 Syrische vluchtelingen. Tegelijkertijd heeft WakaWaka mensen geholpen om tot laat in de nacht te genieten van festivals en picknicken op het strand. Ze hebben avonturiers geholpen bij het kamperen, trekkers hun weg te vinden en klimmers hun ding te doen. Ze hebben mensen aangesloten en verbonden gehouden, ongeacht waar en wanneer ze het buitenleven ervaren.

WakaWaka producten bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.