Gefilterd op: Wis selectie

8848 Altitude

8848 Altitude

1 - 36 van 52 artikelen

8848 Altitude

PASSIE VOOR DE BERGEN SINDS 1990.
Met 30 jaar ervaring in skisport en mode heeft 8848 Altitude zijn positie verdiend als toonaangevend premiummerk, bekend om zijn unieke stijl, superieure kwaliteit en een hoog niveau van mode. Het lange verhaal van solide vakmanschap, een echte passie voor skiën en bergsport gecombineerd met de toewijding om de perfecte kledingstukken te creëren, is het geheim van de succesvolle reis. Geen snelkoppelingen, geen compromissen. Een mindset die een filosofie volgt die elke skiër goed kent: je moet je beurten verdienen.

Dertig jaar later leidt Magnus zijn bedrijf nog steeds met dezelfde sterke visie: streef altijd naar de top. De collectie bevat een breed scala aan producten om aan verschillende behoeften te voldoen, van weekendavonturiers die genieten van skiën in stijl, tot professionele skileraren met de hoogste eisen aan kwaliteit, veiligheid en prestatie. Maar ongeacht het niveau waarop de sport wordt beoefend, is het net zo belangrijk dat al onze kledingstukken niet alleen de belofte nakomen, maar ook een buitengewone gebruikerservaring bieden als het gaat om functie, pasvorm en gevoel.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.