Hockeysokken

Alles wat je nodig hebt om op een fijne manier te kunnen hockeyen kun je bij Leerentveld Vrijetijd kopen. Naast de juiste schoenen en stick, is natuurlijk ook de kleding bij hockey van groot belang. Goed zittende kleding zorgt dat je vrijer beweegt en dus uiteindelijk ook lekkerder kunt spelen. Bij Leerentveld verkopen we shirts, broekjes/shorts/skorts en ook lange hockeybroeken en jassen voor de koude dagen. Maar wat we natuurlijk ook verkopen zijn hockeysokken. Goede hockeysokken zijn onmisbaar bij het spelen van hockey.


 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending boven de € 50,-
 • Voor 16.00 uur besteld de volgende werkdag in huis.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 122

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 122

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De juiste hockeysokken moeten ten eerste lekker zitten. Dit betekent dat ze niet te strak zitten en de bloedtoevoer naar je benen belemmeren. Maar ze moeten ook niet te los zitten, dit zorgt dat je steeds je sokken op moet trekken en dat is buitengewoon vervelend. Bij het kopen van hockeysokken moet je er om denken dat je scheenbeschermers moet dragen tijdens het spelen. Dit betekent dat er wat meer ruimte rond je been nodig is dan bij normale sokken. Op deze pagina kun je de mooiste hockeysokken in alle soorten en maten vinden.

MATEN EN MERKEN HOCKEYSOKKEN

Als je op zoek bent naar de juiste hockeysokken is de goede maat natuurlijk van groot belang. Met het handige selectiemechanisme op de website kun je verschillende maten selecteren waar jij de sokken van wilt zien. Je kunt ruim selecteren zoals bij normale sokken ook vaak gebeurt in categorieën van bijvoorbeeld 36-40 en 41-44. Maar je kunt ook een stuk specifieker zoeken naar sokken van maat 40-42 of maat 28-30 voor je kind. Ook mensen met wat grote voeten kunnen hier terecht voor sokken van bijvoorbeeld maat 47-48.

Ook qua merken zijn wij behoorlijk goed vertegenwoordigd. Dit is in onze ogen belangrijk omdat het ene merk net wat strakker zit dan het andere merk. Dit kan voor de ene persoon het ene merk sokken prettiger maken terwijl iemand anders liever voor een ander merk gaat. De meeste sokken die we aanbieden zijn van het merk Osaka. Maar er zijn ook volop hockeysokken van Brabo, Stanno en Reece te verkrijgen. Daarnaast hebben we sokken van The Indian Maharadja en Adidas in ons assortiment. En dan de hockeyclubs uit Dalfsen, Hattem en Zwolle.

KLEUREN

Dan is er nog de kleur. Ook op dit gebied bieden wij volop keuze. Je hebt een heel veel sokken in effen kleuren zoals zwarte, blauwe, witte of rode sokken. Vaak zijn deze sokken geschikt om te dragen bij een wedstrijdtenue van je club. Vraag als je nieuw bent bij een club direct met welke sokken er wordt gespeeld zodat je de juiste kleur aan kunt schaffen.

Tegenwoordig zijn er ook steeds meer mensen die kiezen voor originele hockeysokken met een leuk patroon. Deze sokken kun je tijdens trainingen dragen en je zult er niet snel in de war raken met sokken van een teamgenoot. Kijk eens rustig rond in het assortiment naar de leukste sokken met een patroon. Je kunt onder andere kiezen voor sokken met een legerpatroon, bolletjes, sterren of hartjes er op. Maar er zijn ook nog opvallender sokken met bijvoorbeeld flamingo’s of een kleurrijk bloemenpatroon.

Leerentveld Vrijetijd krijgt een beoordeling van 9 / 10 uit 1551 beoordelingen.