Shoefresh

Gefilterd op: Wis selectie

Shoefresh

Shoefresh

1 - 36 van 1 artikelen

Shoefresh

Als vader in een sportief gezin, liep Anton van den Brand altijd tegen een terugkerend probleem aan: stinkschoenen in huis. Zeker toen de kinderen in de puberteit komen en last van zweetvoeten krijgen. Vader en dochter Renée zijn fanatieke hockeyers en kennen de nare geur van natte sportschoenen als geen ander. Hij startte in 2013 een zoektocht naar een product dat schoenen snel droogt, duurzaam verfrist én handig in gebruik is. Anton ontdekte dat de nare geur veroorzaakt wordt door schimmels en bacteriën. Ozon bleek een beproefde methode om deze schimmels en bacteriën aan te pakken. Het geventileerd drogen van binnenuit bleek het beste voor de natte sportschoenen te zijn. Anton zette een testprogramma op en bracht het apparaat onder bij een aantal gezinnen. Dit leverde hem inzichten op waarmee hij het gebruiksgemak en de effectiviteit van de Shoefresh kon optimaliseren. 

De Shoefresh heeft zijn werking inmiddels bewezen en neemt een centrale plaats in bij het gezin van Anton en vele andere families. Geen enkel ander apparaat of middel heeft de combinatie van reinigen én drogen. Deze combinatie en het super eenvoudige gebruik maakt de Shoefresh uniek. In nog geen half uur zijn schoenen hygiënisch, fris en droog. Inmiddels onmisbaar in de garage/schuur, bijkeuken, hal of in de gang.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.