Vango

Gefilterd op: Wis selectie

Vango

Vango

1 - 36 van 2 artikelen

Vango

De oorsprong van Vango gaat terug tot 1966. Het merk kwam tot leven in het westen van Schotland. Tot op de dag van vandaag heeft Vango nog steeds haar hoofdkantoor een eindje verwijderd van de betoverende Hooglanden. Deze plaats heeft een stralende reputatie als een van de meest verbazingwekkende wonderen van het land. Het verwelkomt ongetwijfeld duizenden toeristen uit alle uithoeken van de wereld. Het feit dat het bedrijf zo dicht bij een van 's werelds meest ongelooflijke natuurlijke oriëntatiepunten is ontstaan, is geen toeval. Het gebied is in feite een knooppunt voor outdoorliefhebbers over de hele wereld, en een perfecte plek voor Vango om hun nalatenschap een kickstart te geven.

Voordat het bedrijf bekend werd als 'Vango', werd het bedrijf overgenomen door Alistair Moodie, aanvankelijk door James McIlwraith, een tentenfabrikant. Uiteindelijk heeft Mister Moodie het bedrijf omgedoopt tot het merk dat we tot op de dag van vandaag kennen en waarderen.

Vango tenten en accessoires bestelt u eenvoudig en snel in onze webshop. Vandaag voor 16.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.

×

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5% korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.