Reece

Reece Australia 
Reece Australia is een pur sang sportmerk dat zich het laatste decennium heeft ontwikkeld tot internationale specialist in stijlvolle sportbenodigdheden. 

De mooie Reece producten zorgen ervoor dat de sportbeleving van mensen wordt verrijkt, met kleurrijke en frisse designs en een lichte rebelsheid voor een ‘stand out from the crowd’ effect.
Dat is waar Reece Australia voor staat: plezier in sport en speelsheid. 


Teamwear

Reece Australia biedt een compleet assortiment functionele teamkleding voor de professional en amateur en voor zowel training als wedstrijd.
Inmiddels zijn er in Nederland, België en Duitsland vele hockeyclubs te bewonderen in Reece Australia clubtenues, waaronder ook topklasseclubs en nationale teams.
Naast de vaste collectie biedt Reece ook special design clubshirts aan, voor perfect maatwerk in kwaliteit en uitstraling. De mogelijkheden bij het samenstellen van je eigen teamwear collectie voor je vereniging zijn enorm.  


Hockeysticks en accessoires
Hightech hockeysticks, verschillende boogmaten en hockeysticks met een extra lange grip: Reece Australia biedt een compleet assortiment voor elke positiespeler, junior of senior en voor gebruik op het veld of in de zaal.

Mede door het winnen van een aantal consumentenprijzen voor wat betreft levensduur en kwaliteit heeft Reece Australia zich geworteld in de wereld van de hockeysport. Accessoires zoals players gloves, tape en bitjes, maken het assortiment compleet.


Reece Australia koop je nu eenvoudig in onze webshop!


Maatvoering Reece hockeyschoenen:
De jeugdschoenen van Reece worden in EU-maten verkocht


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 107

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 107

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5